Målare i Landskrona

Annons:

Målare i Landskrona - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Landskrona som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Landskrona. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Landskrona som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Landskrona för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Landskrona som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Landskrona

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Landskrona vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Landskrona.

Ekbladhs Måleri AB
Rattg. 21
261 51 Landskrona


Sandå Sverige AB
Silvergården 2 B
261 43 LANDSKRONA


Gk Förmedlings AB
Veng. 34 C
261 39 Landskrona


Bygg & Handel V.V.J.A HB
Karlslundsv. 4 B
261 42 LandskronaBygg & Målericentralen I Skåne AB
Regeringsg


Bygg & Handel V.V.J.A AB
Karlslundsv. 4 B
261 42 LandskronaXpress Måleri I Landskrona AB
N


Agrells Måleri Ring Så Målar Vi....
Seminarieg. 11 B
261 36 LANDSKRONA


Borstahusens Måleri
Öresundsg. 98 A
261 39 Landskrona


MÅLERi & INTERIÖR i Landskrona AB
Gubbhögsg. 4
261 51 Landskrona


Skandiablästring AB
Segerg. 6 B
261 45 LANDSKRONA


Palm & Svensson AB
Glumslövsv. 149
261 91 Landskrona


Gantek HB
Hornsg. 8
261 34 LANDSKRONA

Annons:

Kostnad för målare i Landskrona

Pris och kostnad för målare i Landskrona kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Landskrona. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Landskrona kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Landskrona.

Målarfakta om Landskrona

I Landskrona finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Landskrona:

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånarantal: 30499, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Landskrona om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Landskrona.

I Landskrona fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Landskrona. Om du ändå inte hittar någon målare i Landskrona som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.