Målare i Kvidinge

Annons:

Målare i Kvidinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kvidinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kvidinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kvidinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kvidinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kvidinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kvidinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kvidinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kvidinge.

Leffes Måleri
Åkareg. 17
265 71 Kvidinge


Trähus Montage och Byggnads T.M.B
Ö. Storg. 18
265 72 KVIDINGE

Annons:

Kostnad för målare i Kvidinge

Pris och kostnad för målare i Kvidinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kvidinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kvidinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kvidinge.

Målarfakta om Kvidinge

I Kvidinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kvidinge:

Kvidinge är en tätort i Åstorps kommun i Skåne län. I Kvidinge återfinns Kvidinge kyrka som uppfördes 1884 - 1886. Förpackningsindustrin JD Stenqvist har sitt huvudkontor här.

Yta: 153,06 hektar
Invånarantal: 1854, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kvidinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kvidinge.

I Kvidinge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kvidinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Kvidinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.