Målare i Klippan

Annons:

Målare i Klippan - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Klippan som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Klippan. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Klippan som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Klippan för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Klippan som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Klippan

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Klippan vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Klippan.

F & B MÅLERI AB
Karossv. 2
264 31 KLIPPANSandå Sverige AB
Torget 1 A


Mållack i Klippan
Lycke 40
264 93 KLIPPAN

Annons:

Kostnad för målare i Klippan

Pris och kostnad för målare i Klippan kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Klippan. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Klippan kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Klippan.

Målarfakta om Klippan

I Klippan finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Klippan:

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånarantal: 8116, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Klippan om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Klippan.

I Klippan fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Klippan. Om du ändå inte hittar någon målare i Klippan som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.