Målare i Klågerup

Annons:

Målare i Klågerup - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Klågerup som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Klågerup. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Klågerup som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Klågerup för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Klågerup som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Klågerup

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Klågerup vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Klågerup.

Strandgaards Måleri & Underhålls AB
Svartmesgränd 6
233 75 Klågerup

Annons:

Kostnad för målare i Klågerup

Pris och kostnad för målare i Klågerup kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Klågerup. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Klågerup kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Klågerup.

Målarfakta om Klågerup

I Klågerup finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Klågerup:

Klågerup är en tätort i Hyby socken norra delen av Svedala kommun i Skåne län. Klågerup ligger vid länsväg 108 mellan Staffanstorp och Svedala. Öster om länsvägen ligger Klågerups slott. Ortens bebyggelse består av villor och radhus. I Klågerup finns livsmedelsbutik, bibliotek, pizzeria, idrottshallar och idrottsplatser samt en kiosk med thaikök.

Yta: 106,93 hektar
Invånarantal: 1904, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Klågerup om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Klågerup.

I Klågerup fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Klågerup. Om du ändå inte hittar någon målare i Klågerup som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.