Målare i Kävlinge

Annons:

Målare i Kävlinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kävlinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kävlinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kävlinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kävlinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kävlinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kävlinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kävlinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kävlinge.

Sköna Rum Måleriservice i Skåne
Tomtebog. 1
244 33 KÄVLINGE


Sandéns Måleri AB
Minnesdalsv. 16
244 36 Kävlinge


Polen 2-Dd Byggarna AB
Mårtensg. 10
244 30 Kävlinge


Sköna Rum Måleriservice I Skåne AB
Tomtebog. 1
244 33 KÄVLINGEArkas AB
073


M.O Måleri
Olle Jannes v. 8 B
244 36 Kävlinge

Annons:

Kostnad för målare i Kävlinge

Pris och kostnad för målare i Kävlinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kävlinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kävlinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kävlinge.

Målarfakta om Kävlinge

I Kävlinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kävlinge:

Kävlinge är en tätort och centralort i Kävlinge kommun i Skåne län. Kävlinge tros ha vuxit upp som ett vadställe vid Kävlingeån, senare byggdes en bro på platsen mot Furulund. Flera kulturföreningar finns. Varav de nyare är Konstforum och Musikföreningen i Kävlinge. Folkets Park Kävlinge har varje sommar kulturarrangemang för tusentals gäster.

Yta: 468,47 hektar
Invånarantal: 9046, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kävlinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kävlinge.

I Kävlinge fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kävlinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Kävlinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.