Målare i Kattarp

Annons:

Målare i Kattarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kattarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kattarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kattarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kattarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kattarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kattarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kattarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kattarp.

Sofiebergs Måleri HB
Ringg. 25
254 70 KATTARP

Annons:

Kostnad för målare i Kattarp

Pris och kostnad för målare i Kattarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kattarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kattarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kattarp.

Målarfakta om Kattarp

I Kattarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kattarp:

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånarantal: 688, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kattarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kattarp.

I Kattarp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kattarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Kattarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.