Målare i Kågeröd

Annons:

Målare i Kågeröd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kågeröd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kågeröd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kågeröd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kågeröd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kågeröd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kågeröd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kågeröd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kågeröd.

Up Line
Kärrmesg. 5
268 77 Kågeröd

Annons:

Kostnad för målare i Kågeröd

Pris och kostnad för målare i Kågeröd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kågeröd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kågeröd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kågeröd.

Målarfakta om Kågeröd

I Kågeröd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kågeröd:

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånarantal: 1446, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kågeröd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kågeröd.

I Kågeröd fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kågeröd. Om du ändå inte hittar någon målare i Kågeröd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.