Målare i Jonstorp

Annons:

Målare i Jonstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Jonstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Jonstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Jonstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Jonstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Jonstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Jonstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Jonstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Jonstorp.

Zethers Måleri AB
Lillv. 16
263 71 Jonstorp


P N Måleri AB
Jonstorpsv. 85
263 71 Jonstorp

Annons:

Kostnad för målare i Jonstorp

Pris och kostnad för målare i Jonstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Jonstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Jonstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Jonstorp.

Målarfakta om Jonstorp

I Jonstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Jonstorp:

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånarantal: 1880, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Jonstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Jonstorp.

I Jonstorp fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Jonstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Jonstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.