Målare i Hörja

Annons:

Målare i Hörja - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hörja som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hörja. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hörja som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hörja för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hörja som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hörja

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hörja vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hörja.

Hågnarps Måleri
Hörja-hågnarp 5160
282 94 HÖRJA

Annons:

Kostnad för målare i Hörja

Pris och kostnad för målare i Hörja kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hörja. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hörja kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hörja.

Målarfakta om Hörja

I Hörja finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hörja:

Hörja är en småort i Hässleholms kommun och kyrkby i Hörja socken i Skåne cirka 6 km norr om Tyringe. Hörja kyrka är byggd av gråsten. I dag kvarstår långhus och kor från medeltiden.

Yta: 29 hektar
Invånarantal: 193, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hörja om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hörja.

I Hörja fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hörja. Om du ändå inte hittar någon målare i Hörja som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.