Målare i Höör

Annons:

Målare i Höör - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Höör som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Höör. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Höör som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Höör för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Höör som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Höör

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Höör vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Höör.

Johnssons Måleri HB, S o. G
Tjörnarpsv. 12
243 33 HÖÖR


M Jönsson Måleri
Koltrastv. 3
243 95 HÖÖR


Målaren Daniel Ljungdahl AB
Klockarev. 8
243 31 HÖÖR


Görans Bygg I Lillarp
Gudmuntorp LILLARP 108
243 96 Höör


Bengt Malmborgs Måleri
Österg. 5
243 30 Höör


Cafe Frosta Centrum HB
Friluftsv. 14
243 30 Höör


Thörncrantz Måleri HB
Jularpsv. 7
243 32 Höör


Målarmästarna Skandinavia AB
Fågelbacksv. 11
243 95 HÖÖR


M.Jönssons Måleri I Höör
Koltrastv. 3
243 95 HÖÖR


Bowhunters Supplystore AB
Höör
243 30 HöörNyby Måleri
Nybyv. 74

Annons:

Kostnad för målare i Höör

Pris och kostnad för målare i Höör kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Höör. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Höör kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Höör.

Målarfakta om Höör

I Höör finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Höör:

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Höör om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Höör.

I Höör fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Höör. Om du ändå inte hittar någon målare i Höör som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.