Målare i Höllviken

Annons:

Målare i Höllviken - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Höllviken som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Höllviken. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Höllviken som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Höllviken för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Höllviken som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Höllviken

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Höllviken vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Höllviken.

Näsets Allroundservice
Appelins v. 5
236 51 HÖLLVIKEN


Ljungskogens Måleri AB
Östanv. 4
236 42 HÖLLVIKEN


L. Gensmarkers Måleri AB
Silvestrav. 11
236 36 Höllviken


Höllvikens Allroundservice
Appelins v. 5
236 51 HÖLLVIKEN


Hedenvangs Måleri
Kämpev. 2
236 34 Höllviken


Ljungskogens Målerimaskiner
Östanv. 4
236 42 HÖLLVIKEN


Appelgrens Måleri
Ö. Häggviksv. 18
236 32 Höllviken


Cece Måleri
Falsterbov. 36 B
236 51 HÖLLVIKEN


Fotevikens Målerifirma
Henriksdalsv. 7
236 34 Höllviken


Lundin Måleri AB
Fiskarev. 34
236 35 HÖLLVIKEN

Annons:

Kostnad för målare i Höllviken

Pris och kostnad för målare i Höllviken kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Höllviken. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Höllviken kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Höllviken.

Målarfakta om Höllviken

I Höllviken finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Höllviken:

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånarantal: 10607, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Höllviken om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Höllviken.

I Höllviken fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Höllviken. Om du ändå inte hittar någon målare i Höllviken som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.