Målare i Höganäs

Annons:

Målare i Höganäs - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Höganäs som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Höganäs. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Höganäs som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Höganäs för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Höganäs som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Höganäs

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Höganäs vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Höganäs.

Thuvessons Måleri, Roger
Brasag. 3 B
263 39 HöganäsKullabygdens Måleri Service AB
Lokeg


FemtioFem Plus AB
Sporthallsv. 2 B
263 34 HÖGANÄS


C Nord Måleri Kullabygden AB
Gamsg. 16
263 36 HÖGANÄS


C.N Konsult Fastighetsförvaltning/Måleri
Gamsg. 16
263 36 HÖGANÄS


Gustafsson Måleri
Nils Truls v. 9 A
263 91 Höganäs


Magneklints Måleri AB
Bruksg. 36 B
263 39 Höganäs


Krister Winbergs Måleri o Sto
Måarpsv. 133
263 91 Höganäs


Jefast Byggservice AB
Norreg. 2
263 39 Höganäs


Pontus Måleri
Bokv. 25
263 32 HÖGANÄS


Jefast AB
Norreg. 2
263 39 Höganäs

Annons:

Kostnad för målare i Höganäs

Pris och kostnad för målare i Höganäs kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Höganäs. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Höganäs kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Höganäs.

Målarfakta om Höganäs

I Höganäs finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Höganäs:

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånarantal: 14107, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Höganäs om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Höganäs.

I Höganäs fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Höganäs. Om du ändå inte hittar någon målare i Höganäs som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.