Målare i Hästveda

Annons:

Målare i Hästveda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hästveda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hästveda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hästveda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hästveda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hästveda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hästveda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hästveda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hästveda.

Eve Persson
Parkv. 1
280 23 HÄSTVEDA

Annons:

Kostnad för målare i Hästveda

Pris och kostnad för målare i Hästveda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hästveda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hästveda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hästveda.

Målarfakta om Hästveda

I Hästveda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hästveda:

Hästveda är en tätort i Hässleholms kommun. Strax utanför Hästveda ligger en av Försvarsmaktens två operativa stridslednings- och luftbevakningscentraler, Södra stridsledningscentralen (Kobran). Anläggningen är ett detachement och organiseras under Luftstridsskolan (LSS).

Yta: 248,80 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hästveda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hästveda.

I Hästveda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hästveda. Om du ändå inte hittar någon målare i Hästveda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.