Målare i Hässleholm

Annons:

Målare i Hässleholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hässleholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hässleholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hässleholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hässleholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hässleholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hässleholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hässleholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hässleholm.

Tykarps Målerifirma
Tykarp 7141
281 92 Hässleholm


Stjernmåleri i Hässleholm AB
Kristinehemsv. 17
281 39 HÄSSLEHOLM


Idé Måleri Hässleholm
Kumminv. 13
281 33 HÄSSLEHOLM


Färgbolaget i Kristianstad AB
Första Avenyen 8
281 31 HÄSSLEHOLMInge Svantesson M.E.F.
Torsg


Österås Måleri
Snapphaneg. 4
281 36 Hässleholm


Ronnies Måleri AB
Långkroksv. 9
281 39 HÄSSLEHOLM


SMAB Målerifirma AB
Ängdalav. 1
281 33 HÄSSLEHOLM


Stoby Måleri AB
Okv. 6
281 51 HÄSSLEHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Hässleholm

Pris och kostnad för målare i Hässleholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hässleholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hässleholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hässleholm.

Målarfakta om Hässleholm

I Hässleholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hässleholm:

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånarantal: 18500, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hässleholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hässleholm.

I Hässleholm fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hässleholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Hässleholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.