Målare i Hasslarp

Annons:

Målare i Hasslarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hasslarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hasslarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hasslarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hasslarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hasslarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hasslarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hasslarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hasslarp.

Hildingsson & Hamann Måleri KB
Västerg. 3
254 71 HASSLARP

Annons:

Kostnad för målare i Hasslarp

Pris och kostnad för målare i Hasslarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hasslarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hasslarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hasslarp.

Målarfakta om Hasslarp

I Hasslarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hasslarp:

Hasslarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Hasslarp grundades vid slutet av 1800-talet då ett sockerbruk anlades där Skåne–Hallands Järnväg korsar Hasslarpsån. Framställning av socker ur betor krävde tillgång till stora mängder vatten.

Yta: 51,06 hektar
Invånarantal: 474, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hasslarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hasslarp.

I Hasslarp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hasslarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Hasslarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.