Målare i Hammenhög

Annons:

Målare i Hammenhög - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hammenhög som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hammenhög. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hammenhög som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hammenhög för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hammenhög som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hammenhög

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hammenhög vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hammenhög.

Gårdbolaget Vallby HB
Salarp Björkenäs
Hammenhög


Vallby Industriblästring AB
Vallby 914
276 56 Hammenhög

Annons:

Kostnad för målare i Hammenhög

Pris och kostnad för målare i Hammenhög kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hammenhög. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hammenhög kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hammenhög.

Målarfakta om Hammenhög

I Hammenhög finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hammenhög:

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånarantal: 908, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hammenhög om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hammenhög.

I Hammenhög fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hammenhög. Om du ändå inte hittar någon målare i Hammenhög som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.