Målare i Gualöv

Annons:

Målare i Gualöv - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gualöv som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gualöv. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gualöv som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gualöv för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gualöv som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gualöv

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gualöv vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gualöv.

Andersen Malcolms Måleri
Jungfruv. 11
295 72 GUALÖV


Måleri-Akademin
Jungfruv. 9
295 72 GUALÖV

Annons:

Kostnad för målare i Gualöv

Pris och kostnad för målare i Gualöv kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gualöv. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gualöv kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gualöv.

Målarfakta om Gualöv

I Gualöv finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gualöv:

Gualöv är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Gualövs socken i Skåne. I Gualöv ligger Gualövs kyrka från 1100-talet. Strax utanför Gualöv finns Pestbacken, en sanddyn som uppstod på 1600-talet sedan man hade avverkat skogen i området, något som i sin tur orsakade problem med sandflykt.

Yta: 71,89 hektar
Invånarantal: 530, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gualöv om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gualöv.

I Gualöv fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gualöv. Om du ändå inte hittar någon målare i Gualöv som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.