Målare i Glemmingebro

Annons:

Målare i Glemmingebro - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Glemmingebro som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Glemmingebro. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Glemmingebro som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Glemmingebro för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Glemmingebro som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Glemmingebro

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Glemmingebro vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Glemmingebro.

MåBraHus
Österlenvägen 70
270 21 Glemmingebro

Annons:

Kostnad för målare i Glemmingebro

Pris och kostnad för målare i Glemmingebro kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Glemmingebro. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Glemmingebro kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Glemmingebro.

Målarfakta om Glemmingebro

I Glemmingebro finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Glemmingebro:

Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Yta: 48 hektar
Invånarantal: 376, år 2011

Här kan kan du läsa mer om orten Glemmingebro om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Glemmingebro.

I Glemmingebro fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Glemmingebro. Om du ändå inte hittar någon målare i Glemmingebro som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.