Målare i Genarp

Annons:

Målare i Genarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Genarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Genarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Genarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Genarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Genarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Genarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Genarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Genarp.

Ekströms Måleri Karl-Fredrik
Heckebergav. 29
247 70 GENARP


M Kristoffersson Måleri
Pål Skräddares v. 8
247 72 GENARP


K-F Ekström Måleri
Heckebergav. 29
247 70 GENARP


Mossbergs Måleri
Äspet 231
247 99 Genarp


Grisen & Tryffeln AB
Tystebacksv. 3
247 72 GENARP

Annons:

Kostnad för målare i Genarp

Pris och kostnad för målare i Genarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Genarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Genarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Genarp.

Målarfakta om Genarp

I Genarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Genarp:

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånarantal: 2892, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Genarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Genarp.

I Genarp fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Genarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Genarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.