Målare i Gärsnäs

Annons:

Målare i Gärsnäs - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gärsnäs som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gärsnäs. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gärsnäs som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gärsnäs för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gärsnäs som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gärsnäs

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gärsnäs vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gärsnäs.

Hermansson, Jarl Christer
Elevg. 5
272 61 GÄRSNÄS

Annons:

Kostnad för målare i Gärsnäs

Pris och kostnad för målare i Gärsnäs kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gärsnäs. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gärsnäs kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gärsnäs.

Målarfakta om Gärsnäs

I Gärsnäs finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gärsnäs:

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånarantal: 1000, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gärsnäs om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gärsnäs.

I Gärsnäs fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gärsnäs. Om du ändå inte hittar någon målare i Gärsnäs som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.