Målare i Gantofta

Annons:

Målare i Gantofta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Gantofta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Gantofta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Gantofta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Gantofta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Gantofta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Gantofta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Gantofta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Gantofta.

Emj Måleri AB
Fältg. 14
253 73 GantoftaFF Måleri AB
Stationsg

Annons:

Kostnad för målare i Gantofta

Pris och kostnad för målare i Gantofta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Gantofta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Gantofta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Gantofta.

Målarfakta om Gantofta

I Gantofta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Gantofta:

Gantofta är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. I byn finns en livsmedelsaffär, Ica Möllan, en pizzeria, Gantofta Pizzeria och en F-9 skola med cirka 300 elever, Gantofta Skola. Strax söder om Gantofta, i en ravin vid Rååns dalgång, finns i klippväggen finns skålformade sliprännor.

Yta: 91,22 hektar
Invånarantal: 1338, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Gantofta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Gantofta.

I Gantofta fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Gantofta. Om du ändå inte hittar någon målare i Gantofta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.