Målare i Furulund

Annons:

Målare i Furulund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Furulund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Furulund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Furulund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Furulund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Furulund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Furulund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Furulund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Furulund.

Interiörlackering AB
Hobyv. 39
244 94 Furulund


Furulunds Måleri
Höders Gränd 2
244 65 Furulund


T.O. Måleri I Furulund
Vinterg. 13
244 62 FURULUND


Kjell-Arne Perssons Måleri AB
Lackalänga 9
244 94 Furulund


Hansson Mats
Kungsg. 13
244 63 Furulund


Thuvessons Måleri Eftr. Jonas
Idung. 9
244 65 Furulund


H H Måleriservice
Skytteskogsv. 2
244 66 FURULUND


GH Måleriservice
Gärdev. 13 A
244 66 FURULUND


Lunds Måleriservice HB
Kävlingev. 17
244 60 FURULUND

Annons:

Kostnad för målare i Furulund

Pris och kostnad för målare i Furulund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Furulund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Furulund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Furulund.

Målarfakta om Furulund

I Furulund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Furulund:

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånarantal: 4180, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Furulund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Furulund.

I Furulund fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Furulund. Om du ändå inte hittar någon målare i Furulund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.