Målare i Fleninge

Annons:

Målare i Fleninge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fleninge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fleninge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fleninge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fleninge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fleninge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fleninge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fleninge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fleninge.

Fleninge Centrum För Byggnadsvård AB
Fleningevägen 223
254 77 FLENINGE

Annons:

Kostnad för målare i Fleninge

Pris och kostnad för målare i Fleninge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fleninge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fleninge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fleninge.

Målarfakta om Fleninge

I Fleninge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fleninge:

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fleninge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fleninge.

I Fleninge fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fleninge. Om du ändå inte hittar någon målare i Fleninge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.