Målare i Fjälkinge

Annons:

Målare i Fjälkinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fjälkinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fjälkinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fjälkinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fjälkinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fjälkinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fjälkinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fjälkinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fjälkinge.

Wennerstrands Måleri AB
Ulfstands v. 21
290 34 FJÄLKINGE


Krals Måleri AB
Nymöv. 210
290 34 FJÄLKINGE


Fjälkinge Byggservice AB
Steglitsv. 1
290 34 FJÄLKINGE


Allservice I Kristianstad AB
Snedstigen 12
290 34 FJÄLKINGE


Valdas Stravinskas
Tostebergav. 841
290 34 FJÄLKINGE

Annons:

Kostnad för målare i Fjälkinge

Pris och kostnad för målare i Fjälkinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fjälkinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fjälkinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fjälkinge.

Målarfakta om Fjälkinge

I Fjälkinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fjälkinge:

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Yta: 134,81 hektar
Invånarantal: 1690, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fjälkinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fjälkinge.

I Fjälkinge fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fjälkinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Fjälkinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.