Målare i Färlöv

Annons:

Målare i Färlöv - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Färlöv som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Färlöv. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Färlöv som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Färlöv för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Färlöv som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Färlöv

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Färlöv vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Färlöv.

A2 Måleri AB
N. Bjärlövsv. 28
291 95 Färlöv

Annons:

Kostnad för målare i Färlöv

Pris och kostnad för målare i Färlöv kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Färlöv. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Färlöv kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Färlöv.

Målarfakta om Färlöv

I Färlöv finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Färlöv:

Färlöv är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Färlövs socken i Skåne. Byn brändes av svenskarna den 6 februari 1612 och av danskarna den 31 juli 1678. Då brändes hela byn ned förutom Klockaregården. I Färlöv finns Färlövs kyrka, en livsmedelsbutik samt en pizzeria.

Yta: 91,50 hektar
Invånarantal: 1026, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Färlöv om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Färlöv.

I Färlöv fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Färlöv. Om du ändå inte hittar någon målare i Färlöv som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.