Målare i Everöd

Annons:

Målare i Everöd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Everöd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Everöd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Everöd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Everöd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Everöd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Everöd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Everöd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Everöd.

Skånskt Måleri AB
Prinsessv. 7
297 72 Everöd

Annons:

Kostnad för målare i Everöd

Pris och kostnad för målare i Everöd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Everöd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Everöd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Everöd.

Målarfakta om Everöd

I Everöd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Everöd:

Everöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Everöds socken i Skåne, belägen söder om Kristianstad. I Everöd finns Everöds kyrka och strax utanför Kristianstad Österlen Airport.Everöd har en aktiv idrottsförening (Everöds IF ) med både herr- och damlag samt flertal ungdomslag.

Yta: 124,28 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Everöd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Everöd.

I Everöd fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Everöd. Om du ändå inte hittar någon målare i Everöd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.