Målare i Eket

Annons:

Målare i Eket - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Eket som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Eket. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Eket som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Eket för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Eket som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Eket

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Eket vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Eket.

Takrens Skåne AB
Kungsleden 68
286 95 EKET

Annons:

Kostnad för målare i Eket

Pris och kostnad för målare i Eket kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Eket. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Eket kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Eket.

Målarfakta om Eket

I Eket finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Eket:

Eket är en tätort i Örkelljunga kommun och kyrkby i Rya socken i Skåne, belägen längs E4 cirka sex kilometer söder om centralorten Örkelljunga. Rya kyrka ligger i Eket. Många i Eket jobbar på Ekets Mekaniska, som är en stor fabrik där.

Yta: 74,52 hektar
Invånarantal: 409, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Eket om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Eket.

I Eket fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Eket. Om du ändå inte hittar någon målare i Eket som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.