Målare i Ekeby

Annons:

Målare i Ekeby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ekeby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ekeby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ekeby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ekeby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ekeby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ekeby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ekeby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ekeby.

Cr Måleri & Puts AB
Missionsg. 7
267 76 Ekeby


Cr Måleri AB
Missionsg. 7
267 76 Ekeby


Ekdahls Måleritjänst
Christerg. 4
267 76 Ekeby

Annons:

Kostnad för målare i Ekeby

Pris och kostnad för målare i Ekeby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ekeby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ekeby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ekeby.

Målarfakta om Ekeby

I Ekeby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ekeby:

Ekeby är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Orten består av två sammanvuxna samhällen - Ekeby, kyrkby i Ekeby socken, och brukssamhället Skromberga. I Ekeby finns ett radio- och teletekniskt museum.

Yta: 303,46 hektar
Invånarantal: 3230, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ekeby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ekeby.

I Ekeby fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ekeby. Om du ändå inte hittar någon målare i Ekeby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.