Målare i Dösjebro

Annons:

Målare i Dösjebro - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dösjebro som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dösjebro. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dösjebro som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dösjebro för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dösjebro som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dösjebro

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dösjebro vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dösjebro.

Ytskyddskonsult MP AB
Stenbrov. 6
244 71 Dösjebro


Khosravizadeh, Samar
Karabyv. 254
244 95 Dösjebro


Wihlborgs Golv & Väggservice AB
Hällav. 5
244 95 Dösjebro

Annons:

Kostnad för målare i Dösjebro

Pris och kostnad för målare i Dösjebro kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dösjebro. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dösjebro kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dösjebro.

Målarfakta om Dösjebro

I Dösjebro finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dösjebro:

Dösjebro är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Dösjebro avgränsas norrut av Saxån och i övriga riktningar av öppna fält. Orten har en grundskola, järnvägsstation, m.m. Föreningslivet består bland annat av fotbollsklubben Dösjöbro IF, scoutkåren och byalaget.

Yta: 57,10 hektar
Invånarantal: 858, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dösjebro om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dösjebro.

I Dösjebro fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dösjebro. Om du ändå inte hittar någon målare i Dösjebro som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.