Målare i Degeberga

Annons:

Målare i Degeberga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Degeberga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Degeberga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Degeberga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Degeberga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Degeberga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Degeberga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Degeberga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Degeberga.

Fastighet & Förvaltning I Degeberga AB
Forskarvägen 762
297 94 DEGEBERGA

Annons:

Kostnad för målare i Degeberga

Pris och kostnad för målare i Degeberga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Degeberga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Degeberga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Degeberga.

Målarfakta om Degeberga

I Degeberga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Degeberga:

Degeberga är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Degeberga socken i Skåne. I Degeberga finns Degeberga kyrka, grundskola med högstadium och ett kommunalt äldreboende. Här finns även serviceinrättningar livsmedelsbutik, vårdcentral, och bank.

Yta: 174,68 hektar
Invånarantal: 1291, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Degeberga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Degeberga.

I Degeberga fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Degeberga. Om du ändå inte hittar någon målare i Degeberga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.