Målare i Dalby

Annons:

Målare i Dalby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dalby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dalby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dalby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dalby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dalby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dalby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dalby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dalby.

Jons Måleriservice
Klockarev. 2
247 50 Dalby

Annons:

Kostnad för målare i Dalby

Pris och kostnad för målare i Dalby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dalby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dalby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dalby.

Målarfakta om Dalby

I Dalby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dalby:

Dalby är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Dalby socken i Skåne, belägen cirka 10 km ostsydost om Lund. På orten finns Dalby kyrka som är en av Nordens äldsta stenkyrkor. Dalby har gamla anor och har sedan hednatid utgjort en viktig mötesplats på Lundaslätten.

Yta: 329,40 hektar
Invånarantal: 5708, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dalby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dalby.

I Dalby fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dalby. Om du ändå inte hittar någon målare i Dalby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.