Målare i Bunkeflostrand

Annons:

Målare i Bunkeflostrand - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bunkeflostrand som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bunkeflostrand. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bunkeflostrand som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bunkeflostrand för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bunkeflostrand som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bunkeflostrand

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bunkeflostrand vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bunkeflostrand.

Hl Bunkeflostrand Måleri AB
Ängsrov. 9
218 31 BUNKEFLOSTRAND


Björnmarkers Måleri
Fornminnesv. 25
218 46 BUNKEFLOSTRAND

Annons:

Kostnad för målare i Bunkeflostrand

Pris och kostnad för målare i Bunkeflostrand kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bunkeflostrand. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bunkeflostrand kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bunkeflostrand.

Målarfakta om Bunkeflostrand

I Bunkeflostrand finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bunkeflostrand:

Bunkeflostrand är en tätort och ett delområde i Malmö kommun i Skåne län. Namnet kommer från att området utgör tidigare Bunkeflo bys strandmark. Bunkeflostrand ligger söder om Öresundsbron vid Öresund och ingår idag i stadsdelen Limhamn-Bunkeflo i Malmö kommun.

Yta: 362,78 hektar
Invånarantal: 10386, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bunkeflostrand om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bunkeflostrand.

I Bunkeflostrand fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bunkeflostrand. Om du ändå inte hittar någon målare i Bunkeflostrand som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.