Målare i Bromölla

Annons:

Målare i Bromölla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bromölla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bromölla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bromölla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bromölla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bromölla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bromölla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bromölla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bromölla.

Målarmästare Scharfe AB
Skolg. 4
295 35 Bromölla


Er Måleripartner I Bromölla AB
Brantingsg. 2
295 32 BROMÖLLA


Målerifirma Roger Nilsson I Bromölla AB
Krogstorpsg. 19
295 32 BROMÖLLAHS MÅLERISERVICE
Åby


Målerifirma Lars Karlsson HB
Håkanrydsv. 145 -6
295 91 Bromölla


Restaurering & Dekorationsmåleri
Skogsv. 16
295 38 BROMÖLLA

Annons:

Kostnad för målare i Bromölla

Pris och kostnad för målare i Bromölla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bromölla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bromölla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bromölla.

Målarfakta om Bromölla

I Bromölla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bromölla:

Bromölla är en tätort och centralort i Bromölla kommun i Skåne län. Bromölla samhälle är ett typiskt brukssamhälle och har vuxit upp runt Iföverken. Samhället består dels av en stor villabebyggelse och en mindre del flerfamiljshus. Dessa är framförallt lokaliserade till den nuvarande järnvägsstationen.

Yta: 557,77 hektar
Invånarantal: 7595, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bromölla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bromölla.

I Bromölla fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bromölla. Om du ändå inte hittar någon målare i Bromölla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.