Målare i Broby

Annons:

Målare i Broby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Broby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Broby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Broby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Broby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Broby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Broby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Broby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Broby.

Dm Ronny Bolin Måleri AB
Västraby 1037
280 60 Broby


Ahlgrens Måleri I Broby AB
Kristianstadsv. 12
280 60 Broby


S. Hjalmarssons Måleri & Rostskydd AB
Vegag. 8
280 60 Broby


Ahlgrens Måleri i Broby AB
Köpmannag. 11
280 60 Broby

Annons:

Kostnad för målare i Broby

Pris och kostnad för målare i Broby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Broby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Broby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Broby.

Målarfakta om Broby

I Broby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Broby:

Broby är en tätort som är centralort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Kyrkan, Östra Broby kyrka, ligger mitt i byn vid torget. Mittemot kyrkan ligger det gamla gästgiveriet. Låg- och mellanstadieskolan heter Prästavångsskolan och högstadieskolan heter Göingeskolan. Bakom Prästavångsskolan ligger simhallen, sporthallen och idrottsplatsen

Yta: 368,49 hektar
Invånarantal: 2920, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Broby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Broby.

I Broby fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Broby. Om du ändå inte hittar någon målare i Broby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.