Målare i Blentarp

Annons:

Målare i Blentarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Blentarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Blentarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Blentarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Blentarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Blentarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Blentarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Blentarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Blentarp.

Magnussons Måleri Skåne
Kronv. 5
275 64 Blentarp


Peter Svenssons Måleri
Vårv. 19
275 63 BLENTARP


Magnussons Måleri
Kronv. 5
275 64 Blentarp


Anders Ekströms Måleri
Slånbärsv. 6
275 63 BLENTARP


K M Bygg & Måleri
Rävgången 39
275 63 BLENTARP


Rödde Måleri
Röddev. 191
275 64 Blentarp

Annons:

Kostnad för målare i Blentarp

Pris och kostnad för målare i Blentarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Blentarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Blentarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Blentarp.

Målarfakta om Blentarp

I Blentarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Blentarp:

Blentarp är en tätort i Sjöbo kommun och kyrkby i Blentarps socken i Skåne nära Romeleåsens sluttning. Blentarps kyrka med anor från 1100-talet har ett unikt runt, spetsigt torn från 1200-talet. I samhället finns även en mindre livsmedelsaffär som också är ombud för Posten, Apoteket och Systembolaget, ett bageri samt tre restauranger...

Yta: 121,22 hektar
Invånarantal: 1216, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Blentarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Blentarp.

I Blentarp fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Blentarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Blentarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.