Målare i Bjuv

Annons:

Målare i Bjuv - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bjuv som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bjuv. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bjuv som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bjuv för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bjuv som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bjuv

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bjuv vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bjuv.

Carstensens Måleri AB
Byg. 20
267 40 Bjuv


Kenneths Måleri i Bjuv
Opalg. 3
267 35 Bjuv


Flincks Måleri
Klöverg. 16
267 36 BJUV


U.B. Måleri
Lingong. 24
267 37 Bjuv

Annons:

Kostnad för målare i Bjuv

Pris och kostnad för målare i Bjuv kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bjuv. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bjuv kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bjuv.

Målarfakta om Bjuv

I Bjuv finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bjuv:

Bjuv är en tätort och centralort i Bjuvs kommun i Skåne län. Bjuv ligger öster om Helsingborg. I Bjuv finns Bjuvs kyrka samt butiker, tandläkare/tandhygienist, restauranger, pensionat och kaféer. Samhället växte snabbt under sent 1800-tal som en gruvort. Den sista kolgruvan i Bjuv stängdes 1981. I dag är kommunens gruvmuseum inrymt här.

Yta: 544,23 hektar
Invånarantal: 6832, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bjuv om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bjuv.

I Bjuv fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bjuv. Om du ändå inte hittar någon målare i Bjuv som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.