Målare i Bjärred

Annons:

Målare i Bjärred - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bjärred som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bjärred. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bjärred som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bjärred för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bjärred som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bjärred

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bjärred vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bjärred.

Perssons Måleri, Stig
N. Västkustv. 52
237 41 BJÄRRED


Löddesnäs Fastighetsservice
Holländarehusv. 3
237 33 Bjärred


Paul Erman AB
Löddesnäsv. 23
237 41 BJÄRRED


Borgeby Måleri AB
Anders Möllares v. 11
237 41 BJÄRRED

Annons:

Kostnad för målare i Bjärred

Pris och kostnad för målare i Bjärred kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bjärred. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bjärred kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bjärred.

Målarfakta om Bjärred

I Bjärred finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bjärred:

Bjärred är en tätort i Lomma kommun i Skåne län, drygt 10 km väster om Lund och drygt 5 km norr om Lomma. Bjärred ligger vid Lommabukten, en bukt av Öresund. I Bjärred bor 44,3 % av Lomma kommuns befolkning. Strax öster om Bjärred går motorvägen på E6/E20.

Yta: 479,10 hektar
Invånarantal: 9542, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bjärred om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bjärred.

I Bjärred fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bjärred. Om du ändå inte hittar någon målare i Bjärred som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.