Målare i Bjärnum

Annons:

Målare i Bjärnum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bjärnum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bjärnum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bjärnum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bjärnum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bjärnum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bjärnum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bjärnum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bjärnum.

Bjärnums Färg AB
Södra v. 2
280 20 BJÄRNUM


J-E J Bygg O Mål
Slättaröd 1027
280 20 BJÄRNUM

Annons:

Kostnad för målare i Bjärnum

Pris och kostnad för målare i Bjärnum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bjärnum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bjärnum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bjärnum.

Målarfakta om Bjärnum

I Bjärnum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bjärnum:

Bjärnum är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I västra delen av tätorten ligger Norra Åkarps kyrka i Norra Åkarp, kyrkby i Norra Åkarps socken. Bjärnum är omgivet av bokskogar och Bjärlångensjöarna, Möllerödsjö och Dalsjön. Bjärnum har ett landsortsmuseum, bibliotek, blomsteraffäre, fiskaffär, konditori, blomaffär...

Yta: 363,80 hektar
Invånarantal: 2674, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bjärnum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bjärnum.

I Bjärnum fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bjärnum. Om du ändå inte hittar någon målare i Bjärnum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.