Målare i Billesholm

Annons:

Målare i Billesholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Billesholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Billesholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Billesholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Billesholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Billesholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Billesholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Billesholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Billesholm.

Pebe Måleri
Tryckeriv. 2
267 71 Billesholm


Dariusz
Konvaljeg. 4
267 72 BILLESHOLM


Alfs Måleri I Billesholm AB
Magasinsg. 9
267 73 Billesholm


Tord Pålssons Måleri AB
Åbrov. 22
267 72 BILLESHOLM


SEAB Söderlins Entreprenad AB
Åbrov. 12
267 72 BILLESHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Billesholm

Pris och kostnad för målare i Billesholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Billesholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Billesholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Billesholm.

Målarfakta om Billesholm

I Billesholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Billesholm:

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Billesholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Billesholm.

I Billesholm fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Billesholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Billesholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.