Målare i Billeberga

Annons:

Målare i Billeberga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Billeberga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Billeberga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Billeberga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Billeberga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Billeberga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Billeberga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Billeberga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Billeberga.

Värmö Betong Entreprenad
Värmö 5550
268 73 BILLEBERGA

Annons:

Kostnad för målare i Billeberga

Pris och kostnad för målare i Billeberga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Billeberga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Billeberga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Billeberga.

Målarfakta om Billeberga

I Billeberga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Billeberga:

Billeberga är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Billeberga socken i Skåne. I Billeberga ligger Billeberga kyrka. Det finns två handelsträdgårdar här, K.G. Hanssons Handelsträdgård AB och Ahls Handelsträdgård.

Yta: 106,13 hektar
Invånarantal: 987, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Billeberga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Billeberga.

I Billeberga fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Billeberga. Om du ändå inte hittar någon målare i Billeberga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.