Målare i Beddingestrand

Annons:

Målare i Beddingestrand - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Beddingestrand som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Beddingestrand. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Beddingestrand som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Beddingestrand för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Beddingestrand som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Beddingestrand

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Beddingestrand vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Beddingestrand.

Måleri AB Svensson & Son
Kattfotsv. 3
231 75 Beddingestrand


Kent Svenssons Måleri AB
Svarttallsv. 24
231 76 BEDDINGESTRAND

Annons:

Kostnad för målare i Beddingestrand

Pris och kostnad för målare i Beddingestrand kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Beddingestrand. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Beddingestrand kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Beddingestrand.

Målarfakta om Beddingestrand

I Beddingestrand finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Beddingestrand:

Beddingestrand är en ort vid kusten på Söderslätt i Trelleborgs kommun i Skåne län. Bebyggelsen i västra Beddingestrand har avgränsats till en tätort meden bebyggelsen i östra delen av orten ingår i småorten Skateholm och del av Beddingestrand.

Yta: 100,95 hektar
Invånarantal: 678, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Beddingestrand om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Beddingestrand.

I Beddingestrand fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Beddingestrand. Om du ändå inte hittar någon målare i Beddingestrand som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.