Målare i Båstad

Annons:

Målare i Båstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Båstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Båstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Båstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Båstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Båstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Båstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Båstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Båstad.

Ängelsbäcks Måleri AB
Ängelsbäcks Byav. 20
269 92 Båstad


Rundströms Måleri
Mangårdsv. 54 B
269 38 Båstad


Färgknallen
Svenstadsv. 370
269 91 BÅSTAD


Tomas Målerifirma Båstad
Byav. 120 A
269 93 BÅSTAD


Målerifirma Leif Jönsson
S. Rundv. 47
269 40 BÅSTAD


Byggfixaren Johan Jinnevall
Lyav. 14
269 38 Båstad


Fasad Expert Marcin Tomasz Paw
Källs Vångav. 125
269 95 BÅSTAD


K. Åvalls Måleri Båstad
Örebäcksv. 9 C
269 36 Båstad


Säkra Fastigheter I Sverige AB
Plommonv. 30
269 37 BÅSTAD

Annons:

Kostnad för målare i Båstad

Pris och kostnad för målare i Båstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Båstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Båstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Båstad.

Målarfakta om Båstad

I Båstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Båstad:

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Båstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Båstad.

I Båstad fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Båstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Båstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.