Målare i Åstorp

Annons:

Målare i Åstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åstorp.

Okänd användare
Klintg. 10
265 31 ÅSTORP


MB kakel & byggservice Total byggentreprenad
Haganäsg. 31
265 37 ÅSTORP


Målericenter i Åstorp AB
Storg. 23
265 34 åstorp


Eas Repservice
Dalag. 2
265 37 ÅSTORP


Ekotime AB
Dalslandsg. 5
265 31 ÅSTORP


Vinlådan I Sverige HB
Dalslandsg. 5
265 31 ÅSTORP

Annons:

Kostnad för målare i Åstorp

Pris och kostnad för målare i Åstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åstorp.

Målarfakta om Åstorp

I Åstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åstorp:

Åstorp är en tätort i nordvästra Skåne, till största delen belägen i Åstorps kommun men även inkluderande en liten del av Ängelholms kommun. Åstorpsdelen av tätorten utgör centralort i Åstorps kommun. Åstorp är beläget vid Söderåsens västra sluttning nära den viktiga motorvägen på E4:an.

Yta: 712,32 hektar
Invånarantal: 9488, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åstorp.

I Åstorp fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Åstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.