Målare i Asmundtorp

Annons:

Målare i Asmundtorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Asmundtorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Asmundtorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Asmundtorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Asmundtorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Asmundtorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Asmundtorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Asmundtorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Asmundtorp.

Sandéns Måleri AB
Nissebov. 20
261 75 Asmundtorp


Ray Magnus Persson
Lantmästarv. 12 B
261 75 Asmundtorp


Andersson, Leif
Eslövsv. 675
261 76 ASMUNDTORP


Sjöbloms Måleri
Toftavägen
261 76 ASMUNDTORP


Tågarps Byggsmide & Måleri
Möingev. 102
261 76 ASMUNDTORP

Annons:

Kostnad för målare i Asmundtorp

Pris och kostnad för målare i Asmundtorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Asmundtorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Asmundtorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Asmundtorp.

Målarfakta om Asmundtorp

I Asmundtorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Asmundtorp:

Asmundtorp (uttalas ass-munntårp) är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Asmundtorps socken i Skåne och ligger cirka 8 kilometer öster om Landskrona. Kyrkan, som invigdes 1897, är i Eslövsgotik och tornet är 66 meter högt. Byns lokala idrottsförening, Asmundtorps IF, har ett fotbollslag i division 4.

Yta: 100,15 hektar
Invånarantal: 1562, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Asmundtorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Asmundtorp.

I Asmundtorp fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Asmundtorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Asmundtorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.