Målare - Lars-Erik Johansson M.E.F. i Ängelholm

Annons:

Lars-Erik Johansson M.E.F. i Ängelholm är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Ängelholm. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Ängelholm kan du ta kontakt med Lars-Erik Johansson M.E.F. för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Ängelholm. Lars-Erik Johansson M.E.F. är ett av flera målerier i Ängelholm som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Lars-Erik Johansson M.E.F. i Ängelholm, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Lars-Erik Johansson M.E.F. i Ängelholm.

Lars-Erik Johansson M.E.F.
Irisg. 16 C
262 62 ÄNGELHOLM
0431 - 179 86


Karta och vägbeskrivning till Lars-Erik Johansson M.E.F. i Ängelholm

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Lars-Erik Johansson M.E.F. i Ängelholm som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Ängelholm.

Lars-Erik Johansson M.E.F.
Irisg. 16 C
262 62 ÄNGELHOLM
0431 - 179 86

Annons:

Pris på målning i Ängelholm - Lars-Erik Johansson M.E.F.

pris för målning varierar mellan Lars-Erik Johansson M.E.F. och andra målare i Ängelholm så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Ängelholm samt i hela Skåne. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Ängelholm.

Kommenterat om Lars-Erik Johansson M.E.F. i Ängelholm