Målare i Åkarp

Annons:

Målare i Åkarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åkarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åkarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åkarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åkarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åkarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åkarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åkarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åkarp.

Åkarps Måleri AB
Alnarpsv. 7
232 53 ÅKARP

Annons:

Kostnad för målare i Åkarp

Pris och kostnad för målare i Åkarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åkarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åkarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åkarp.

Målarfakta om Åkarp

I Åkarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åkarp:

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åkarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åkarp.

I Åkarp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åkarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Åkarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.