Målare i Åhus

Annons:

Målare i Åhus - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Åhus som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Åhus. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Åhus som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Åhus för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Åhus som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Åhus

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Åhus vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Åhus.

Färghuset Färg & Måleri i Åhus AB
Sandvaktareg. 14
296 35 ÅHUS


Dahls Måleri
Slottsg. 15 A
296 31 ÅHUS


Puttes Service & Måleri I Åhus AB
Ärenprisstigen 5
296 34 åhusArnes Måleri
Fädriften


Måleri Projekt Gruppen Skåne AB
Kråkrisv. 38
296 38 åhus


Måleri & Rostskydd AB
Björnspinnarev. 8
296 33 ÅHUS

Annons:

Kostnad för målare i Åhus

Pris och kostnad för målare i Åhus kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Åhus. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Åhus kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Åhus.

Målarfakta om Åhus

I Åhus finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Åhus:

Åhus är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län, belägen vid Helge åns norra utlopp i Hanöbukten. Åhus har 9 423 åretruntboende (2010)[1] och en betydande sommarpopulation. Varje år ordnas Åhus Beachhandboll Festival och Åhus Beach Soccer som lockar många spelare och besökare.

Yta: 963,09 hektar
Invånarantal: 9423, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Åhus om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Åhus.

I Åhus fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Åhus. Om du ändå inte hittar någon målare i Åhus som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.