Målare i Vikingstad

Annons:

Målare i Vikingstad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vikingstad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vikingstad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vikingstad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vikingstad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vikingstad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vikingstad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vikingstad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vikingstad.

Slab Öst AB
Bo 25
590 51 Vikingstad


P-Sons Måleri AB
Västerleden 20
590 49 VIKINGSTAD


Svensson, Morgan
Lind Mellangård 1
590 47 VIKINGSTAD


Måleri & Lackeringsservice AB
Fålåsav. 11
590 49 VIKINGSTAD

Annons:

Kostnad för målare i Vikingstad

Pris och kostnad för målare i Vikingstad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vikingstad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vikingstad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vikingstad.

Målarfakta om Vikingstad

I Vikingstad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vikingstad:

Vikingstad är en tätort i Linköpings kommun, 13 km väster om Linköping. Orten hette tidigare Bankeberg men bytte till sockennamnet 1927.

Yta: 161,03 hektar
Invånarantal: 2096, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vikingstad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vikingstad.

I Vikingstad fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vikingstad. Om du ändå inte hittar någon målare i Vikingstad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.