Målare i Valdemarsvik

Annons:

Målare i Valdemarsvik - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Valdemarsvik som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Valdemarsvik. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Valdemarsvik som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Valdemarsvik för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Valdemarsvik som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Valdemarsvik

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Valdemarsvik vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Valdemarsvik.

Ihrsjö, Karl Magnus Stefan
Skeppsgården 29
615 92 Valdemarsvik


Finnö Industrimålning KB
Engelholm Kuskstugan
615 93 VALDEMARSVIK

Annons:

Kostnad för målare i Valdemarsvik

Pris och kostnad för målare i Valdemarsvik kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Valdemarsvik. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Valdemarsvik kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Valdemarsvik.

Målarfakta om Valdemarsvik

I Valdemarsvik finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Valdemarsvik:

Valdemarsvik är en tätort i Östergötlands län samt centralort i Valdemarsviks kommun. Större delen av tätorten är belägen i Östergötland, en mindre del i Småland. Sommartid förvandlas orten till en turiststad med många båtåkande besökare här och i närbelägna Gryts skärgård.

Yta: 288,95 hektar
Invånarantal: 2772, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Valdemarsvik om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Valdemarsvik.

I Valdemarsvik fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Valdemarsvik. Om du ändå inte hittar någon målare i Valdemarsvik som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.