Målare i Vadstena

Annons:

Målare i Vadstena - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vadstena som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vadstena. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vadstena som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vadstena för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vadstena som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vadstena

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vadstena vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vadstena.

Vadstena Golvinteriör
Pilgrimsv. 8
592 31 Vadstena


Firma Nils-Erik Rapp
Lindv. 3
592 41 VADSTENA


Anderssons Måleri, Arne
Orlunda
592 92 VADSTENA


Andersson, Erik Arne Robert
Orlunda 1306
592 92 VADSTENA


Davidssons Måleri & Golv
Pumpv. 1
592 41 VADSTENA


Ulf Lindells Måleri AB
Svelviksv. 43
592 40 Vadstena


Stråkanders Färg Och Måleri AB
Strå Gård
592 92 VADSTENA


Janne Lindells Byggservice
Tåkerns Kanal Kolsbron 100
592 92 VADSTENA


Anderssons Målerifirma, Hasse
Hovsg. 30
592 30 VADSTENA

Annons:

Kostnad för målare i Vadstena

Pris och kostnad för målare i Vadstena kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vadstena. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vadstena kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vadstena.

Målarfakta om Vadstena

I Vadstena finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vadstena:

Vadstena är en tätort i Östergötland samt centralort i Vadstena kommun, Östergötlands län. Vadstena ligger på Vätterns östra strand, 16 kilometer sydväst om Motala. Öster om staden utbreder sig Östgötaslätten.

Yta: 341,22 hektar
Invånarantal: 5613, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vadstena om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vadstena.

I Vadstena fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vadstena. Om du ändå inte hittar någon målare i Vadstena som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Östergötland.